Ads Header

Wednesday, 12 October 2011

Blog review - Sifu GFC

ok, entry kali ni nak cerciter pasal blog plak... ok blog ni ada lah sifu di page Geng Felt Crafter. Banyak yg menarik kat sini dan yg paling saya tertawan pada craft2 yg comel2 ni... walaupun dah jadik mak org tapi dalam diri masih ada sifat2 keanak2an dalam diri saya ni (wekk :p) ok jom tgk sat....http://chummycraft.blogspot.com/  design yg malar segar (perghhh ayat tak hengat...). Byk yg saya suker kat sini tp saya listkan  5 jer yer memandangkan masa begitu cemburu kat saya :-
1. Tuan punya blog chummycraft. sis Sue Anuar
2. Craft yg comel, ceria menarik ko memang d bomb
3. New felt crafter bleh cungkil ilmu craft kat sini
4. Nak buat tempahan pun boleh
5. Semua yg di atas
ngeeeee :D
ok... happy blog walking :)

2 comments:

Sue said...

tq dear..pujian tu lebih sgt la.. belum boleh panggil sifu la la huhu..anyway tqvm..luv u

nagenbutik&kraf said...

ok lar kalau tak nak sifu panggil taiko ok tak? kui kui kui....

Post a Comment

pages

free advertisement

sIla tinGgalKan lInk aNda

nagenbutik

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

jOm fOllOw

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...