Ads Header

Thursday, 8 September 2011

Acrylic Felt

Warna2 felt ter'latest' dalam stock nagen butik.... hurry to grab it!

1 meter RM13
1/2 meter RM7
1/4 meter RM4
A4 size RM1.50 / pcs
A4 size all color (41pcs) RM55 include postage for P/M'sia, Borneo +RM3

43 comments:

CP Handmade said...

cantekkkkkkkk

nagenbutik&kraf said...

Thank you CP Handmade :)

CP Handmade said...

sesama... sis, lau nak order semua kaler tapi nak size mcm ari tu brp rm ye?? (ima emyra)

nagenbutik&kraf said...

sekali dgn postage akak bg special for you dear just RM30 jerk.. :)

CP Handmade said...

alhamdulillah, mekasih kak..~~
pas ne tak yah la pening2 pale nak cari supplier arc felt lagi dah. hehehe.... tq so much

nagenbutik&kraf said...

sama2 ima, kepuasan pelanggan adalah keutamaan bg nagenbutik. Confirm nanti macam biasa yer inform... thanks a lot dear...

CP Handmade said...

most welcome sis..
ouu yer. sis sila cek ur inbox, ima dah buat paymnet dah.. hehehehe

nagenbutik&kraf said...

ima, barang dapat hari ni yer akak dh kurier... :)

CP Handmade said...

ok kak.. hehe
tgh tunggu la ni... ^^

nagenbutik&kraf said...

akak check status dah drop kat labuan dah... tgh cari address kot... :)

CP Handmade said...

hihihi petang kemarin kul 5:15 bergegas ke sky net, amik terus dah. hehehehe

nagenbutik&kraf said...

Thanks ima, semangat tu.... hehehe

CP Handmade said...

hihihih wc kak.. t ima order lagi kak.. :) kejap je abih ni.. :) hehehe

CP Handmade said...

salam kak..... klu beli size a4 - 41 kaler akak bg brpe? hehehe

nagenbutik&kraf said...

w'salam....ngeeee.... ima akak bg RM55 jer tak payah tambah RM3 :)

CP Handmade said...

ooo./// hehehe okey2.. xpe kak.. tanya jerk dlu... hihihi ni ima nak bgtahu ni, hujung bulan ni, ima nak lagi size mcm biase, hehehe.. semua kaler nak... sama je kan. RM 30?? hehehhee

nagenbutik&kraf said...

Boleh jer ima nanti apa2 mcm biasa yerk bgtau... wah lajunyer dah habis....

CP Handmade said...

wokey.. hehhehe
haaa kaler tinggal 2 - 3 jer lagi... ermmm kak,t ima bgtau yer apa2 perubahan, sebab nak tengok kaler apa yang laju habis.. :)

nagenbutik&kraf said...

ok dear no hal nyer.... :)

CP Handmade said...

kak, next tym order, ima nak semua kaler kecuali :-

biru gelap
coklat gelap
hitam

haa 3 kaler kat atas tu x nak ye kak.. :)
yg lain nak... :)

nagenbutik&kraf said...

boleh ima, apa2 bgtau jer yer... TQ

CP Handmade said...

ok kak... hehehe... nanti tengok balance dlm bank dlu.. :)

nagenbutik&kraf said...

boleh....ima.... :)

CP Handmade said...
This comment has been removed by the author.
CP Handmade said...

kak... nak order lagi.. :)

same juga 41 keping size mcm biase ye kak.. :)
tapi ima nak kaler putih 15pcs, dan yg selebihnya tu kaler2 lain la... kecuali kaler2 yg ima xnak tu ye... size mcm biase... :)

nagenbutik&kraf said...

ima nanti akak mms color yg tinggal coz tgh tunggu stock baru sampai lagi 3 minggu dear...

Little Sweet Cottage said...

salam,nak tnye utk felt nie ade lagi tak....

nagenbutik&kraf said...

w'salam little sweet cottage
baru restock lepas CNY, masih byk lagi dear...

Little Sweet Cottage said...

hehe,ukey.. sy nak yg 41pcs rm55kan include postage^^

nagenbutik&kraf said...

yer betul little sweet cottage, awak boleh isi form order or email detail ke nagenbutik@gmail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum,,,,
saya nak order yg 41pcs rm55 include postage,glue gun 1 dan hp string 20pcs,,,
agak-agak nyer harga semua nie, termasuk pos berape ae????

nagenbutik&kraf said...

Wslm,
Total include pos laju rm66 bg semenanjung, ss add rm3 bg detail tru email or isi form order ye tq :-)

Anonymous said...

oh . 0keyh . bayar gne wang pos b0leh tak ?

nagenbutik&kraf said...

Boleh, tp lg mudah if melalui bank cimb ke kaunter, melalui cash deposit machine or on9 trf. Yg mana menyenangkan anda :-)

Anonymous said...

salam.. tuan kedai, ada lagi stok acrylic felt A4 size all color (41pcs)? RM55 include postage kan?

marinaa said...

salam..sys, ade lg x stok acrylic felt ni..klu nk order cmne..pastu nk byar cmne ek..tq sys :)

Anonymous said...

salam.. sis, saya nk felt ni kaler putih, hitam, deep pink n kuning sblm raya ni ada stok x?

ReRaMa MaLMaN said...

slm sjhtera...ada lagi stok acrylic felt A4 size all color (41pcs)? RM55 include postage kan?
mal dok johor.

syahira syuhaida said...

available lagi tak?

Anonymous said...

hello sis.. mcmna nak order?

nagenbutik&kraf said...

sila isi order form yer, tq...

noor said...

mau order felt..jenuh sudah mencarinya..alhamdulillah di sini mcm2 warna ada..

nagenbutik&kraf said...

Terima kasih. Sila isi form utk order ;)

Post a Comment

pages

free advertisement

sIla tinGgalKan lInk aNda

nagenbutik

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

jOm fOllOw

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...